Eco friendlY YCON

Wonen in YCON is wonen met groen, aan het water, met uitzicht op het IJ. Naast comfort, maken natuur, bloemen en planten je leefomgeving compleet. De architect heeft tegen de gevel, op de balkons veel groen gerealiseerd door middel van een daktuinsysteem. Daarnaast is er een binnentuin die met elkaar gebruikt kan worden. Milieuvriendelijk, groen. Het is belangrijk dat we in een veilige, comfortabele, maar ook gezonde wereld leven. Zo staat duurzaamheid voorop bij YCON en werken we met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Er wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen en andere vernieuwende eco-vriendelijke maatregelen. Zo komt in alle woningen vacuüm toiletten, aangesloten op een zwart watercircuit door middel van een vacuüm riool. Watergebruik wordt hiermee geminimaliseerd.

FamilY YCON

Als er iets belangrijk is in het leven, is het familie. Nu en altijd. In YCON woon je als familie fijn samen. De appartementen hebben ruime vertrekken en vele indelingsmogelijkheden. De unieke locatie van YCON is erg kindvriendelijk. Er is geen verkeer aan de kade (autovrij) waardoor kunnen kinderen veilig buiten spelen. Op straat of op het water. Jij kan lekker genieten op je luie stoel in de zon, terwijl de kinderen op een zeilbootje proberen te kruizen. Samen met de sloep en picknickmand het IJ op, of op zoek naar een hip terras. Noord is erg in ontwikkeling en krijgt steeds meer culinaire locaties om te eten en te chillen.

LuxurY YCON

Bij YCON kom je thuis in luxe en comfort. In een stoer en eigentijds gebouw. Je wordt omringd door mooie materialen met oog voor detail en stijl. De gevel bestaat uit grote raampartijen met royale buitenruimtes waarvan je de pui dicht kan zetten, zodat een wintertuin gecreëerd kan worden. Perfect om na een werkdag, ook bij koudere dagen, van de rust, elkaar en het uitzicht te genieten. Wonen aan het water, alsof je op vakantie bent!

HappY YCON

Het leven in YCON is happy. Genieten van de ruimte, de rust en het water, terwijl je met het pontje zo in hartje van Amsterdam bent. Of met je eigen boot. Op een zeer aantrekkelijk locatie, net uit de drukte van de stad. Met veel groen. In een kleinschalig gebouw waar je alle buren kent. Een eigen parkeerplaats! Hoe fijn is het, om niet naar een plek te hoeven zoeken in je straat? De appartementen hebben allemaal een eigen, vaste parkeerplaats gelegen naast het appartementencomplex.