DE PLANNING

Informatiegesprek

Tijdens het persoonlijk (digitaal) gesprek met de makelaar krijg je uitleg over het project en over de stappen tot aankoop van de woning. Je hebt vanaf de afspraak één week een (vrijblijvende) optie op de woning. Wij adviseren je om gedurende deze week ook te kijken of de woning financieel haalbaar is en een gesprek met een financieel adviseur in te plannen.

Tekenen contract

najaar 2020 / voorjaar 2021

Nadat je hebt besloten de woning te kopen wordt een (digitale) tekenafspraak ingepland waarin het contract wordt toegelicht en je het koopcontract tekent. Vanaf dat moment heb je een week wettelijke bedenktijd en gaat je twee maanden financieringsvoorbehoud in. Gefeliciteerd, je hebt een woning in YCON gekocht!

Woning samenstellen en Start Smart

voorjaar 2021

De woningen zijn naar eigen wens in te vullen; van plattegrondindeling tot de inrichting en afwerking, rekening houdend met de technische kaders en de planning. De klantbegeleider zal in een persoonlijk gesprek samen met jou je woning doornemen en je hierin begeleiden. Naast het doornemen van je woning met betrekking op de indelingsmogelijkheden en ruwbouw opties, vertellen ze je graag meer over de mogelijkheden van Start Smart. Met Start Smart kun je de hele inrichting en de afwerking van je woning door één partij laten uitvoeren. Op het moment dat je de sleutel krijgt kun je meteen de woning betrekken. Natuurlijk is Start Smart geheel vrijblijvend. Lees meer hierover in de afzonderlijke brochure.

Levering en start bouw

september 2021

Hoera, 70% van de woningen is verkocht. Je kunt een afspraak maken met de notaris voor de levering van je woning en de bouw gaat starten. De notaris zal hiervoor met jou contact opnemen. Een feestelijk moment, vanaf dit moment ben je echt eigenaar van de woning.

Overdracht

derde kwartaal 2022

Dit is het moment waar je naartoe geleefd hebt, de oplevering van je gloednieuwe woning. Nu krijg je de sleutels van je woning. Belangrijk is dat je alle termijnfacturen en het eventuele meer- en minderwerk van tevoren hebt voldaan.